gordijnen

 

Gordijnen zijn de sfeermakers van uw huis. In samenspraak met u zorgen wij voor de juiste afwerking voor uw raam. Alle soorten afwerking zijn mogelijk met verschillende voeringen (zonwerende, gemoltoneerde, zonsverduisterende,...) met alle mogelijke opgangsystemen.

Vouwgordijnen zorgen voor een moderne look in alle woningen. Zowel in traditionele als in moderne interieurs komt dit gordijn tot zijn recht. Vouwgordijnen kunnen gebruikt worden in verschillende combinaties. Afgewerkt met gordijnen, sierpanden of zelfs een vouwgordijn in transparante stof.

Wij leveren en plaatsen allerhande zonnewering voor binnenshuis. Horizontale, verticale en houten jaloezieën, rol -en plisségordijnen. Wij plaatsen ook alle producten voor uw Velux® raam.

Shutters zijn sfeervolle luiken met kantelbare lamellen die een warme en mediterrane uitstraling geven. Met shutters heeft u de controle over het lichtspel in uw interieur door het gedeeltelijk kunnen openen of sluiten van de louvers.

Een shutter bestaat uit één of meerdere panelen. Een paneel is een houten frame waarin lamellen van 32, 64 of 96 mm zijn gemonteerd. Die kunnen met een bedieningslat of controlbar op en neer bewogen worden.